Live update: Tottenham Spur – Ajax Uefa Champion League

Handige tip: Kijk regelmatig rond op onze website voor meer sportnieuws rondom bekende Nederlandse voetbalclubs zoals Ajax. Ajax heeft het sinds 1997 niet meer zover geschopt in deze Europese League en het is een unicum. Daarom is het juist zo interessant om het er eens over te hebben.

Ze hebben al bijna meer Champions League inkomsten dan ze in een heel jaar (92 miljoen) bij elkaar wisten te sprokkelen in 2018. De Uefa geeft velerlei bonussen weg aan clubs die verder komen in de Champions League, en dat is Ajax al aardig gelukt!

- Uiteindelijk is er niet zo gek veel meer gebeurt. Ajax weet de wedstrijd te winnen en voorlopig staan ze nog voor en hebben ze hun eerste stap richting de finale van de Uefa Champions League gezet.

- Geen echte kansen meer geweest en het is rust. 0 - 1 voor Ajax!

- Kans voor Neres in 43e minuut.

Kans Neres
- 41e minuut hoekschop Tottenham maar draait op niets uit.

- 39e minuut vrije trap Ajax. Helaas buitenspel voor Mathijs de Ligt. Tottenham daarentegen komt helemaal niet aan opbouwen toe.

- Treurig einde voor de Belg Jan Vertonghen. Hij gooit de handdoek in de ring in de 38e minuut. Lijkt wel alsof hij niet meer kunt lopen en zelfs gedragen worden.

- In de 36e minuut wordt zelfs nog aangegeven dat het broekje vervangen moet worden vanwege bloedspetters. Het moet wel echt goed gaan met Vertonghen en die mag er in de 37e minuut eindelijk weer in.

- Spel ligt inmiddels 4 minuten stil vanwege blessure Vertonghen. Hij lijkt echter weer een poging te gaan wagen

Jan vertonghen bloed gezicht

- Gele kaart voor de Argentijnse speler van Ajax in de 30e minuut. Vrije schop bereikt het doel maar twer spelers van de Spurs liggen op de grond. Vertonghen blijkt enorm te bloeden op het gezicht.

- Bewuste handsbal gemaakt door speler van Tottenham in 28e minuut. Ajax krijgt een vrije trap. Scheidsrechter besluit geen geel te geven.

- Tottenham krijgt in 25e minuut een kopbalkans maar weet hem niet te benutten.

- In de 23e minuut weet van de Beek alweer een gevaar te vormen voor Tottenham Spur. Ajax is op dreef.

- Ajax weet in de vijftiende minuut al 0-1 te maken. D. Van de Beek weet het eerste doelpunt tegen Tottenham te scoren in de Uefa Champions League.

Eerste vijftien minuten: Ajax heeft vanaf het begin veel balbezit en Tottenham weet de bal maar niet weg te krijgen. Een vlot combinerend Ajax weet goed druk te zetten.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.