Je moet de leugen accepteren

In de tegenwoordige tijd moeten we leugens accepteren en aannemen voor waarheid. Hoe vaker je de leugens voor waarheid aanneemt, hoe gemakkelijker je nog meer leugens aanneemt voor waarheid.

Op scholen wordt de kinderen bijgebracht dat je als meisje ook een jongetje kunt zijn. Het zijn de lovende woorden die de kinderen laten denken dat ze speciaal zijn. Je schotelt ze een leugen voor om ze op dat moment fijn te laten voelen maar denkt niet aan wat de gevolgen zijn voor later.

Door de leugen te accepteren dat een meisje ook een jongetje kan zijn, moedig je op dat moment de kinderen aan in hun keuzes. Het gaat vooral mis op het gebied van gevoel en emotie. De gevoelens en emoties van mensen hebben de overhand.

We moeten nu accepteren dat als iemand zich zo voelt, dat dat voor diegene de waarheid is. Natuurlijk bespreken ze op scholen niet alleen genderidentiteit. Ook onderwerpen zoals gelijkheid, racisme en klimaat komen sterk naar boven drijven. Daar worden genoeg leugens over verspreid.

Je kunt het zien als de volgende aankomende psychologische operatie waarin ze onze kinderen willen vastzetten. Zie het als een massahypnose waarin ze verkeren en ze het nog moeilijk kunnen verleren. De gedachten van je kinderen raken in conflict met de gedachten van jezelf.

Zodra je er niet bovenop zit, zal je voor een verrassing komen te staan als ze vervolgens thuiskomen met het idee dat de Nederlandse boeren fout bezig waren. Het gasfornuis moet plaatsmaken voor elektrische apparaten omdat we anders teveel Co2 uitstoot verbruiken.

Maar ook het blanke ras blijft niet ongeschonden voor de kritiek die geuit wordt. Het blanke ras stamt af van de slavendrijvers die de donkeren als slaaf hielden. De blanken zijn superieur geboren omdat ze al op voorhand extra rechten en privileges hebben. Ja, dat wordt er in de klassen van de scholen van je kinderen verteld.

De gewaarwording van je kind wordt aangetast en volledig gecontroleerd. Alle leugens die je kinderen geloven, zullen in volgende generaties sterk naar voren komen. Daarom is het van groot belang om de waarheid te blijven spreken, ongeacht de druk of situatie waarin je je begeeft.

Geef je mening, spreek je uit en houd je eraan vast dat niet iedereen zomaar hun eigen waarheid kunnen hebben. Helaas heb je geen invloed op de mening of afkeer van anderen, maar op zijn minst kun je je eigen afkeer naar iets, duidelijk maken. Onderzoek alles wat je leest of hoort goed.

Wees te allen tijde waakzaam ook al denk je even veilig te zijn. Je kunt je deuren en ramen sluiten voor dieven maar ze zullen alsnog je ramen ingooien als ze echt van plan zijn binnen te treden. Je kunt je ogen proberen open te houden om leugens te onthullen maar alsnog zullen er leugens je ego betreden en je identiteit vormen waar je eigen perceptie ook gebaseerd is op leugens.

Hoe wil je de leugens bestrijden als je zelf de waarheid niet kent? Hoe wil je je kinderen ondersteunen en beschermen in een informatie-oorlog die gevoerd wordt in alle instituten en overal wordt verkondigd via sociale media, radio of televisie. Wegkijken is geen optie. Je kunt niet wegkijken van de narigheden die op je pad liggen omdat je anders je kinderen er ook niet voor kunt behoeden.

Nu is natuurlijk de vraag wat is de echte waarheid? Nou, biologisch gezien zijn er bepaalde dingen vrij simpel uit te leggen zoals waarom een meisje geen jongetje kan zijn. Maar ze spreken elke keer over gevoel, en het gevoel moet de overhand hebben en de waarheid wegnemen. Als je de waarheid zou zien als licht, dan zouden we nu in een hele donkere wereld leven.

Het doel is om ons uit het donkere te trekken door de leugens te blijven onthullen ongeacht de consequenties of gevolgen. Bekijk elke situatie nadrukkelijk en zorgvuldig, controleer elk verhaal nauwkeurig en grondig en probeer te allen tijde objectief te blijven. Analyseer de problemen, combineer de problemen en verwerk de problemen en probeer ze om te zetten in oplossingen.

Elk probleem moet opgelost worden. Dat is met elke leugen ook zo. Als niets opgelost moet worden dan heb je geen probleem. Als er geen leugen zou zijn, dan hoef je ook niet de waarheid erover te spreken. De waarheid is dan al de waarheid en de leugen kan geen waarheid zijn omdat alleen de waarheid de leugen kan zijn doordat er vele waarheden aangenomen worden voor waarheid maar dat blijkt de waarheid die gebaseerd is op leugens.

Doordat we veel klakkeloos aannemen en niet altijd goed genoeg op onze hoede zijn, zullen we vrij gemakkelijk leugens aannemen voor waarheid. Moet je nagaan hoe dat met kinderen het geval is en in tijden van angst zoals een klimaatcrisis, maar ook de afgelopen jaren met een heftige pandemie zal niet veel goeds doen voor de kinderen. De kinderen beleven dingen anders als ons en daar moet je goed rekening mee houden.

Blijf je kinderen dingen bijbrengen en hoor ze uit over wat ze op school leren en te horen of zien krijgen. Ga er niet vanuit dat leraren of leraressen onderzoek hebben gedaan. Ook al hebben ze het beste voor met je kind, ze denken dat ze het beste voor je kind aan het doen zijn maar dat zijn de leugens waarin ze zijn geloven en vaak volledig gebaseerd op de ervaringen van hunzelf of de emoties en gevoelens die erbij komen kijken en op basis daarvan conclusies trekken in plaats van naar de echte feiten te kijken.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.