Jouw verstandhouding met de overheid

In dit artikel geven we je 15 tekenen van de verstandhouding die je op dit moment met de overheid hebt opgebouwd.

Dit is nu eenmaal hoe het ervoor staat. Leuker kunnen we het niet maken. Veel erger natuurlijk wel.

PAS OP; ze klinken niet zo leuk in de oren als dat ze zouden moeten. Voor de nieuwsgierigen. Hier zijn ze dan!

Stop met het zien van vrienden en familie

Allerlei maatregelen zijn erin gebracht om je te beperken in je vrijheid. Je kunt steeds minder vaak nog vrienden of familie bezoeken door strikte regels als maximaal 1 persoon en een avondklok vanaf 21:00 uur.

Ze laten je niet naar buiten zonder toestemming

Na 21:00 uur mag je niet meer naar buiten tenzij je er een vrijstellingsbrief voor in handen hebt. Bovendien kun je op veel plekken niet meer komen omdat deze afgesloten zijn en als veiligheidsrisico gezien worden.

Vertellen je wat je aan moet trekken

Je kunt niet zomaar nog zonder mondkapje naar buiten toe gaan omdat je in bijna alle gebouwen verplicht een mondkapje moet dragen.

Monitoren je e-mails en controleren je telefoon

Genoeg analisten analyseren de boel op sociale media, telegram, websites en meer. Tegenwoordig zijn veel van je gegevens beschikbaar en kunnen ze exact zien waar je mee bezig bent.

Leggen beslag op je financiën of laten je niet werken

Veel ondernemers hebben noodgedwongen hun deuren gesloten en zijn hierdoor in de financiële problemen geraakt. Veel kunnen niet werken terwijl ze wel willen werken. Maar de rekeningen lopen gewoon door.

Controleren wat je leest, kijkt of zegt

Te vergelijken met het monitoren van je e-mails en controleren van je telefoon. De technologie verbetert en er is steeds meer mogelijk zoals het horen van wat je zegt of het kunnen bekijken van jouw gedrag tijdens het surfen op het internet.

Monitoren alles wat je doet

Geen verdere uitleg nodig. Althans, er is meer monitoring aangelegd in bomen en lantaarnpalen in verschillende gebieden waar ze demonstraties hadden verwacht. Of dit een smoes is geweest is nog maar de vraag.

Straffen je voor het overtreden van de regels, maar blijven de regels veranderen

Elke keer word je bestraft op nieuwe regels die erin gebracht worden. En dan houd je je daar aan, dan zijn de regels alweer verandert en je er geen weet van hebt. Het leidt direct tot verwarring.

Vertellen je dat het goed is voor je eigen bestwil en dat zij weten hoe je moet leven

Constant word je erop gewezen voor hoe je moet gaan leven en wat het beste is voor je medemens. Je moet alsmaar oppassen voor de gezondheid van anderen en jezelf. Zij weten wat het beste is voor jou.

Staan het niet toe om vragen te stellen

Je ziet al bijna een jaar lang alleen verkeerde vragen worden gesteld. Er komt geen verduidelijking voor wanneer we hier nog uitkomen, en of we er ooit nog uitkomen (waarschijnlijk niet). Dus antwoorden zal je nooit krijgen.

Vertellen je dat jij degene bent die gek is en dat niemand het met je eens is

Blijven via verschillende kanalen verkondigen dat je het niet bij het rechte eind hebt. Regelmatig worden verschillende doelgroepen door het slijk heen gehaald. Bovendien wordt je ook nog verteld dat niemand je geloofd of het altijd oneens met je is.

Noemen je bij namen of zeggen je dat je baatzuchtig of egoïstisch bent

Je kent de vele benamingen al voor de kritische denker. De complotdenker, de mensen die radicaliseren, de opruier en nog veel meer. Als je naar buiten zou willen, zou je al egoïstisch zijn omdat je iemand in gevaar brengt.

Brengen je in de verwarring en laten je aan jezelf twijfelen

De berichtgevingen zijn telkens weer anders terwijl het over hetzelfde onderwerp gaat. Ook is er veel verwarring als het aankomt op de cijfers en statistieken. Verder is het al bijna een strafbaar feit om nog te vragen over de IC capaciteit of hoe de vork nu eigenlijk echt in de steel steekt.

Negeren jouw mening

Ze zullen niet luisteren naar wat jij te zeggen hebt. Er is al een plan dat uitgerold moet worden dus het heeft helemaal geen nut om nog een mening te hebben. Ze willen het liefst dat je die mening ook voor je houdt of censureren je mening als je alsnog wat te zeggen hebt.

Spelen het slachtoffer en als alles fout gaat dan is dat jouw schuld

Als dan toch iets open zou mogen en de besmettingen oplopen, dan is het jouw schuld. Als dan toch de besmettingen oplopen, dan zijn het de kerken, als er dan toch mensen besmet raken, dan hebben de relschoppers de politie agenten aangestoken, en meer.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.