Joe Biden over Thanksgiving: 10 maximaal, terwijl je maskers draagt en afstand houdt

Donderdag 26 november 2020 is het weer zover. Thanksgiving in Amerika. Joe Biden heeft alvast een verklaring afgegeven voor wat hij wilt zien dat er gebeurd. De volgende vraag werd hem gesteld.

Wat is eigenlijk jouw boodschap aan de mensen die overwegen met hun familie bij elkaar te komen voor Thanksgiving? Zou je de mensen misschien willen aansporen om hun plannen te heroverwegen?

“Nou, dit is wat ik doe. Laat me je vertellen wat de gezondheidsdeskundigen tegen me hebben gezegd. En het is niet omdat ik uniek ben, of gekozen als president. Maar het is omdat mijn familie er sterk op aandringen dat als we in feite met iedereen Thanksgiving gaan vieren, dat we het beperken tot maximaal 10 personen terwijl we afstand houden en maskers dragen.

Bovendien willen we dat ze in quarantaine zijn geplaatst. Dus Jill en ik hebben vanmorgen, zoals velen van jullie, geprobeerd uit te vinden wat we gaan doen voor Thanksgiving.

Hoe gaan we dat doen? We hebben uitgezocht welke familieleden er kunnen komen. En dat ze worden getest in de afgelopen 24 uur. Daarom zou ik er sterk op willen aandringen dat je het niet alleen voor jezelf wilt, maar ook voor je kinderen, je moeder, je vader, je zussen, je broers, met wie je ook samenkomt op Thanksgiving.

Denk hier eens over na. Er zou geen groep van meer dan 10 mensen in één kamer moeten zijn, ik bedoel binnen in huis. Dat is wat ze me vertellen. En dus kijk, ik wil er gewoon zeker van zijn dat we de volgende Thanksgiving samen kunnen zijn. Volgende kerst.

Ik bedoel, het is een internationale crisis. Het is een internationale gezondheidscrisis. En het idee dat we in oorlog zijn met het virus, echt waar, en alle grapjes terzijde, ik hoop dat jullie dat allemaal doen.

Ik heb jullie vaak bekeken, jullie lijken allemaal de hele tijd een masker te dragen als jullie hier zijn, en de groep die mij volgt, ik bedoel, die toegewezen zijn om met mij te overleggen, lijken dat te doen. Ik raad jullie sterk aan om het te doen, je bent geen macho door het niet dragen van een masker.”

Of Joe Biden daadwerkelijk de volgende President wordt weten we nog altijd niet. Er lijkt veel bewijs te zijn voor massale stemfraude. We houden je op de hoogte!

Zoals je op de afbeelding op deze pagina ziet staat er ook “Office President Elect”. Velen claimden dat Joe Biden deze term had verzonnen om alvast aan de slag te kunnen gaan. Echter gebruikte Trump en Obama het beiden voordat zij echt als president in het Witte Huis kwamen te zitten. Op 11 januari 2017 postte The New York Times nog een video met een persconferentie in Manhattan.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.