Janssen vaccin stopgezet in Denemarken

Nadat AstraZeneca in meerdere landen verboden is door vele complicaties die zijn opgetreden. Hebben ze nu in Denemarken het Janssen vaccin geschrapt uit het programma. De AstraZeneca en Janssen, gebaseerd op 'antilichamen', zullen dus waarschijnlijk beide straks in Nederland ook geschrapt worden.

De conclusie die wij hieruit trekken is dat we straks enkel nog de op 'gen' gebaseerde vaccinaties zoals BioNTech/Pfizer & Moderna over hebben om in de Nederlandse bevolking te prikken.

AstraZeneca heeft niet alleen 526 doden veroorzaakt (bron Pierre Capel - intussen meer doden ten gevolg van het vaccin), maar er zijn hierdoor meer klachten ontstaan zoals:

  • 15x Trombose
  • 40x Trombocytopenie (1 dodelijk geval)
  • 30x Blindheid
  • 101x Sterk gezichtsverlies
  • 2499x Oogproblemen totaal
  • 38x Hartaanval (13 dodelijke gevallen)
  • 5x Miskramen

Eén ding is zeker, die vaccinaties zijn nog niet goedgekeurd zo is gebleken dat ze nog altijd in een fase van een experiment zitten. Op de lange termijn is er nog niets bekend en op de korte termijn hebben we al vele klachten voorbij zien komen. Tegelijkertijd wordt er gemeld dat het vaccin je niet volledig beschermd en straks met nieuwe mutanten en varianten zal er een nieuw vaccin op de markt worden gebracht.

Denemarken heeft nu het Janssen-vaccin uit het programma van vaccineren gehaald vanwege de bijwerkingen van trombose en een laag aantal bloedplaatjes. Dit heeft de Deense gezondheidsautoriteit gemeld (bron).

De autoriteiten hebben op hun beurt gezegd dat het de beste keuze is omdat de coronasituatie op dit moment onder controle zou zijn. Voordelen van het vaccineren zijn er volgens hen niet als je kijkt naar de nadelen van bijwerkingen van dit vaccin.

Het besluit is eigenlijk vanuit op basis van een onderzoek vanuit de Verenigde Staten genomen, zo stelt Dirk Evers (NOS-correspondent). In Denemarken is er geen derde golf te bekennen en hebben alle patiënten met onderliggende klachten of in risicogroepen al een vaccinatie gehad.

Vertraging in leveringen

Doordat Denemarken dit besloten heeft zal er weer een vertraging ontstaan tot vier weken onder de risicogroepen. Andere leeftijdsgroepen hebben hierdoor een vertraging van ongeveer een week. Dat zou betekenen dat de laatste leeftijdsgroepen begin september gevaccineerd kunnen zijn.

Verder met Pfizer en Moderna

Ze laten andere vaccinaties zo onveilig lijken, dat de andere haast veilig blijken. Dit is echter niet het geval. Pfizer en Moderna sluipen erbij in. Deze zullen op de lange termijn veel nare gevolgen met zich meebrengen volgens Geert Vanden Bossche (zie artikel hier).

Andere landen ook vertraging

De farmaceutische bedrijven die vaccinaties leveren, hebben in de onderhandelingen met autoriteiten afgesproken dat ze zelf mogen bepalen of er vertraging ontstaat in het leveren van vaccins. Dit is dan ook de reden dat je iedere keer heen en weer geschud wordt met het nieuws dat een vaccinatieprogramma stop wordt gezet, of vervolgens weer door gaat.

Zie het als een wasmachine, heen en weer, echt een spoeling, en dat veroorzaakt dus hersenspoeling bij mensen die volledig in al deze ongein die de overheid hen voorschotelt, geloven. Tegenstrijdigheden die erin worden gebracht, schaarste die gecreëerd zijn om de mensen bijna te laten smeken om zo'n vaccin.

De vaccinaties moeten heilig zijn. Degenen die het vaccin hebben bedacht (ontwikkelt) brengen het eerst op de markt, en halen het vervolgens weer er vanaf. Om deze reden lijken ze meer waardevol te zijn voor degenen die hun ogen nog niet geopend hebben.

Gratis en vrijwillig

Het is nog onduidelijk wat er precies met de overgebleven doses AstraZeneca en Janssen gebeuren. Mogelijk gaan deze naar mensen die zich er vrijwillig voor aanmelden, schrijft onder meer de Deense krant Ekstra Bladet. Het dagblad Jyllands-Posten meldt dat er zelfs al een politieke meerderheid is om een prik met een van de overgebleven doses "vrijwillig en gratis" te maken.

En zoals je weet, Nederlanders zijn dol op GRATIS!

Bron: NOS

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.