Alle mRNA vaccinaties gevaarlijk (video + vertaling)

Microbioloog Sucharit Bhakdi sprak op een conferentie in Duitsland. Bekijk de video goed om erachter te komen waar het gevaar schuilt als het aankomt op mRNA vaccinaties. Waak voor jezelf, maar ook voor je naasten.

Lieve vrienden,

Ik heb niet gewerkt, ik heb gewoon gedaan wat ik moest doen en ik deed dit thuis. Dit is de eerste conferentie die ik bijwoon over Corona. Om principiële redenen besloot ik niet te reizen. Als ik hier vandaag ben, is dat met een speciale reden. Vier weken geleden werd er een video vrijgegeven door de WHO, waarin ze verkondigden dat het hun bedoeling is om mRNA-vaccins te introduceren voor alle vaccinaties op aarde.

En ga dan van daaruit naar de behandeling van alle andere ziektes waaronder kanker etc. en je weet misschien dat de eerste mRNA-griep gecombineerde vaccins met Corona al goedgekeurd zijn. Er zijn grote pogingen om dit nieuwe mRNA-vaccin, tegen de griep, dit najaar wereldwijd te introduceren. Zwitserland doet mee. Duitsland doet mee. Oostenrijk doet mee.

Op dat moment zeiden mijn vrouw Karina en ik: "we moeten reizen". En we moeten proberen een boodschap door te geven die gehoord zal worden. En ik zal proberen deze boodschap nu door te geven. En ik heb 15 minuten nodig, dat is alles.

Wat mensen niet begrijpen is dat alle mRNA-vaccins gevaarlijk zijn en zelfs levensgevaarlijk zijn. Het maakt niet uit of de vaccinatie codeert voor het spike-eiwit, voor rode hond, voor de griep, het maakt helemaal niet uit. Waarom niet? Het hele gevaar van de vaccinatie komt voort uit het vermogen van het immuunsysteem om zichzelf te herkennen. Ik ga je vertellen over het gevaar van mRNA-vaccins.

Als een cel een eiwit maakt, is het als zaagsel als je op hout zaagt, dan komen fragmenten van dat eiwit bloot te liggen aan de buitenkant van de cel. Dat zijn kleine fragmenten, zoals cirkels, rechthoeken en driehoeken die altijd op de cel verschijnen, er is geen manier om dit te voorkomen, het is noodzakelijk.

Nu worden deze fragmenten herkend door je T-lymfocyt, en je T-lymfocyten zien er allemaal hetzelfde uit in je lichaam. Het is als zandkorrels, maar ze zijn niet hetzelfde. Ze hebben het unieke vermogen om de verschillende fragmenten te identificeren. Dus je hebt cellen die de cirkel, driehoek en rechthoek kunnen identificeren. En als dit gebeurt, dan zullen die T-lymfocyten de cel aanvallen en doden. Dit zijn de killer-lymfocyten.

Wat is de betekenis van dit alles? Vijf decennia geleden was de grote vraag ‘hoe kunnen deze receptoren van de T-cellen die verschillende fragmenten herkennen via de fragmenten die de handen instrueren? Het is zoiets als slot en sleutel. De fragmenten zijn de sleutels en de receptoren van de T-cellen zijn de sloten.

Instrueren de sleutels de sloten om ze op te nemen, of evolueren de sloten toevallig tijdens de ontwikkeling van de foetus in de baarmoeder van de moeder. Als dat laatste het geval was, dan zouden we T-cellen hebben die eigen eiwitten herkennen en t-cellen die niet-zelf-eiwitten herkennen.

En dit niet-zelf wordt simpelweg gedefinieerd door het feit dat het niet in het lichaam van de baby zit. En dat bleek het geval te zijn. Tijdens de ontwikkeling van de foetus, en dat het einde van de ontwikkeling van de foetus, wordt er een mechanisme in werking gesteld zodat die T-cellen, die moordenaars, die zichzelf herkennen, tot zwijgen worden gebracht en gedurende het hele leven tot zwijgen worden gebracht.

Daarom zitten jullie hier allemaal. Anders zou je aan een auto-immuunziekte lijden. En je T-cellen zouden je orgaancellen doden. Dit gebeurt af en toe, maar zelden, zelden. Maar aan de andere kant, en dit is de mooie kant ervan, heeft elke baby die wordt geboren dodelijke T-lymfocyten die klaar staan ​​om te reageren tegen niet-zelf, wanneer dit niet-zelf-eiwit in het lichaam wordt geproduceerd.

En het maakt niet uit of het corona is, of griep, of mazelen, noem maar op, je hebt het. Dus een baby wordt geboren met een team gericht tegen bijvoorbeeld corona en als de baby besmet raakt met de eerste infectie van corona, springt het team op en gaat trainen, en tijdens deze training worden de T-lymfocyten, de sloten, beter en beter worden. Ze passen steeds beter.

Dus het kind in dit volgende jaar kan de infectie beter overwinnen omdat deze T-lymfocyten de babycellen doden die geïnfecteerd zijn en die van de longcellen en dat maakt niet uit want longcellen regenereren. Dit is het grote geheim van immuniteit.

De meeste organen in ons lichaam kunnen regenereren en baarmoeders worden genezen en dan heb je T-cellen die sterker en sterker en sterker worden. Daarom zit je hier en word je nooit ernstig ziek, omdat jullie allemaal een achtergrondimmuniteit hebben die ijzersterk is tegen al deze luchtwegvirussen die binnenkomen, allemaal. En het is bekend dat we allemaal deze T-cellen hebben. Het is gepubliceerd, het is allemaal bekend, maar alleen leest niemand de literatuur.

Ik vertel je wat andere mensen hebben ontdekt. Dus wat gebeurt er als de T-cel wordt geactiveerd omdat het coronavirus is binnengekomen of omdat het mRNA van het coronavirus in je lichaam is geïnjecteerd. Welnu, de T-cellen worden geactiveerd, en wanneer ze worden geactiveerd, activeren ze ook hun broers, de B-cellen. En de B-cellen gaan antilichamen maken, en deze antilichamen worden dan gevonden in de bloedbaan van gevaccineerde mensen.

Wat mensen zich niet realiseren, is dat deze antilichamen, als dit bloed is, de antilichamen in het bloed zitten, het coronavirus niet in deze kamer komt, in het bloed, het komt in het gat door de voordeur van het hotel. En de antistoffen zijn er niet. Er zijn geen beschermende antistoffen. En iedereen die je dit vertelt, liegt.

De lichamen, antilichamen die mensen vinden, de CDC, de WHO, de FDA, noem maar op, je hebt ze, al deze boeven. Ze nemen het bloed van de patiënt en zeggen dat ze beschermd zijn. Natuurlijk zijn ze niet beschermd, en dat is al tientallen jaren bekend.

Dus laat mensen niet tegen je liegen. Daarom hebben we natuurlijk al deze infecties bij de gevaccineerde mensen. Ze kunnen niet voorkomen dat het virus door de voordeur komt. Maar als de antistoffen het (antigeen) zien want dat zit in het bloed, op de wanden van de bloedvaten, gaan ze binden.

En als ze zich binden - zullen ze het complementsysteem dat het tweede killersysteem van het immuunsysteem is - opzetten, aanvallen en bedraden. We hebben twee killersystemen. Een daarvan zijn de T-lymfocyten, de killer-lymfocyten. Het tweede onbekende, maar nog krachtiger dan de killer-lymfocyten is het complementsysteem. Wat het systeem is voor stolling. En als je stolling activeert (bloedstolsels,), activeer je complementen en complement dat doodt.

Wat een horrorscenario is, is dat dit een bloedvat zou moeten zijn. De vaatwand, de binnenbekleding van de vaatwand, komt in contact met bloed, dus alles wat zich in bloed bevindt, komt in contact met de wand. En we weten dat deze mRNA-vaccins, allemaal, je bloed zullen binnendringen, in massa's, in onvoorstelbare aantallen. Je kunt je niet voorstellen hoeveel hiervan er rondgaan in het lichaam van al die arme gevaccineerde mensen, kinderen, vrouwen. En de cellen die ze het meest en altijd nodig hebben, zijn de cellen van de vaatwand. Het is dus onvermijdelijk dat elk mRNA-vaccin de vaatwanden binnendringt.

En dan is dit nummer twee, het mRNA-vaccin dat uit de bloedbaan komt. Dit is iets wat een virus nooit kan doen. Dan zit het mRNA in de cel, mRNA zorgt nu voor de productie van dat eiwit waarvoor het gecodeerd is. Dan vallen de antilichamen en de killer-lymfocyten de vaatwand aan. En dit is het einde van de muur. Je hebt dan altijd een trigger voor stolling. Omdat elke keer dat je de vaatwand krabt, je de zaden voor stolling gaat planten.

Je krijgt lekkage van die vaccins in je organen. Je vaatsysteem is het meest geïntrigeerde systeem van tunnels dat er bestaat en dat systeem is volledig, het is niet mogelijk, grote moleculen, virussen kunnen niet voorbij die barrière komen, je muren zijn eigenlijk verzegeld. Maar als je rondgaat en gaten in de muren maakt, ga dan weg. En dan komen ze bij de hartspiercellen, de hersencellen en de levercellen, welke cellen dan ook die werden aangevallen.

Doordat deze pakketjes in de hele bloedsomloop zitten, bereiken ze alle organen van je lichaam, overal. Dit is een microvasculatuur van het menselijk brein. Je hersenen verbruiken 20 procent van de zuurstof van het lichaam. En haarvaten zijn zo wonderbaarlijk geïntegreerd in het hersenmateriaal. Als elk capillair voedt, weten we niet precies hoeveel cellen, maar veel cellen en die zijn afhankelijk van de circulatie. Als zich een stolsel vormt in deze haarvaten, als er iets met de haarvaten gebeurt, zullen de cellen die gevoed worden, sterven.

Nu weet je hoe geweldig ons brein is, de natuur, God, iemand, heeft het aan de mens gegeven. Elk deel van je hersenen is verantwoordelijk voor iets anders. De ene is verantwoordelijk voor herkenning, voor geheugen, voor beweging, voor je psyche, voor empathie, voor je persoonlijkheid, niemand weet echt wat het is, maar ik kan je vertellen, dementie en alzheimer worden geassocieerd met microstolsels en micronecrose in de frontale hersenen . Dit is heel typerend.

Maar er is natuurlijk ook een gebied waar je de ziekte van Huntington krijgt als je het buitensluit. Je kunt het je dus niet veroorloven om ook maar één capillair in de hersenen te laten stollen. Als je dit doet, heeft dat gevolgen die onomkeerbaar zijn, want de hersenen, het hart is trouwens vergelijkbaar, het hart verbruikt 10% zuurstof en de atleten dan verbruikt het hart soms zelfs meer dan 80% van de zuurstof.

En elk van deze haarvaten in het hart is verantwoordelijk voor het voeden van myocardiaal weefsel. En als dat sterft, is het het tweede orgaan dat de legioenen niet kan repareren. Het is dood voor het leven, stel je voor. Nu zeiden we meer dan 2 jaar geleden, er moet worden gevreesd dat deze spike-eiwitten natuurlijk op de vaatwand zullen verschijnen en dat zal de wortel voor trombose en voor lekkage zijn.

Kan dit getoond worden? Er is een paper in voorbereiding van een zeer geweldige patholoog, wiens naam hier met opzet niet wordt genoemd, hij wil niet dat zijn naam wordt genoemd. Het papier is nog niet officieel gepubliceerd. Wat hij vond, was iets zo opzienbarends en zo unieks, dat ik zei dat ik deze kans ga gebruiken om het je te laten zien.

Een man is dus overleden na zijn derde vaccinatie en niemand wist waaraan hij was overleden. En de patholoog heeft gekeken naar zijn hersenen en wat hij vond was meerstemmig, dat wil zeggen op veel punten in de hersenen. Necrotiseren betekent sterven en dood.

Dit is iets dat ongeveer tien keer in de wereldliteratuur is gemeld na infectie door griep. En dat is nooit anders geweest. In dit geval is het duidelijk dat het geen griep en ook geen corona is, maar het is het spike-eiwit. Omdat hij endotheelcellen op de haarvaten vond en capillaire trombose is iets dat niet bekend is in de hersenen. Het gebeurt niet.

Maar hier is het. Als ze sluiten dan sterven de cellen af. Er is geen manier om hieruit te komen. Wat hij ontdekte was dat er geen nucleocapside was (dit is het andere viruseiwit) dat daar moet zijn als het virus er zou zijn. Het is dus niet het virus maar het is alleen de piek en daarom wordt het veroorzaakt door het vaccin. Er is geen manier om hier omheen te komen.

In de hersenen zelf ziet hij neuronale dood, microgliale proliferatie en invasie van T-lymfocyten. Dus het is allemaal gedocumenteerd. Hij heeft ook gekeken naar twee harten van patiënten, een die was overleden aan een acuut hartinfarct en de ander was overleden aan 'auto-endocarditis'. Maar hij vond dezelfde dingen in het hart. Ook daar vond hij spike-eiwitten in de kleinste vaten van het myocardium.

Hij zag iets dat nog nooit in pathologieboeken is beschreven. Gebieden, geel van littekens. Dit zijn cellen die enige tijd geleden waren gestorven doordat deze vaccinatie de boost heeft herhaald. De gele zijn de cellen die zijn afgestorven en dit zijn de littekens die al ontstaan ​​bij de dood.

Maar naast de littekens in het rode gedeelte, dat is de spier, vond hij in de spier zelf legioenen, acute legioenen, groeiende legioenen, met lymfocyten die duidelijk de histiocyten zullen doden. De schade betekent dat deze dood gaan. Vlak voordat de persoon komt te overlijden.

Het kan me niet schelen of iemand voor de vaccinatie of tegen de vaccinatie is. Ik geef er zoveel om dat iedereen weet dat deze gegevens er nu zijn. En ze spreken zo'n duidelijke taal dat het niet onze taak is om tegen iemand te vechten. Ik vecht nooit met iemand. Ik probeer de twee helften van onze samenleving weer bij elkaar te brengen.

En ik praat tegen de reguliere media, ik praat tegen de politici omdat de politici geen idee hebben van wat ze doen. Dus laten we niet tegen ze vechten, laten we met ze praten. Zodat we allemaal tot bezinning komen en zeggen ‘dit mag niet gebeuren’ ook al zegt de WHO van wel. Gewoon niet doen.

En vergeet niet dat de WHO een privéclub is. Een club die wordt gefinancierd en wordt gefinancierd vanuit de top van Duitsland. De Duitse belastingbetaler financiert de WHO en dwingt mRNA-vaccinatie af. Want het zijn natuurlijk de Duitse bedrijven die het meest verdienen en doneren.

Ik ben volkomen niet-politicus, maar ik zeg je dat er zoveel mensen zijn die nog steeds mensen zijn, die niet willen dat dit gebeurt. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun vrienden, familie en kinderen. Je kunt dit niet doen. Je kunt je kinderen niet laten vaccineren omdat ze de mensheid (willen) veranderen. Je hele persoonlijkheid en hersenen worden veranderd en je hart wordt verzwakt. Elk geïnjecteerd mRNA-vaccinatie zal ernstige schade aanrichten in ons lichaam en moet verboden worden.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.