Hoe je gehoorzamer kunt zijn tijdens een pandemie

Hallo

Wil je graag weten hoe je gehoorzamer kunt zijn?

Natuurlijk wil je dat. Het helpt dingen als vrijheid, zelfexpressie en geluk kwijt te raken.

Maar strikt gehoorzaam zijn, betekent niet dat je alleen bijdraagt aan een betere wereld, het geeft je ook een leven waarin je meer plezier hebt. Dus let goed op, zodat je zelf kunt leren hoe je gehoorzaam kunt zijn.

Denk dat de mensen die je beheersen, je eigenlijk beschermen

schaap corona

Je moet denken dat de mensen die je beheersen, dit voor je eigen bestwil doen. Op die manier zorg je ervoor dat ze de macht over je blijven behouden. Het is de manier waarop elke dader wilt dat zijn slachtoffer van misbruik denkt. De gehoorzamen beschouwen zichzelf altijd als deugdzaam in plaats van laf.

Wacht op toestemming

Inspirerende mensen zijn losers. Zij vertellen je dat je moedig moet zijn in het leven, en niet moet wachten tot iemand toestemming geeft om actie te ondernemen, of je hart te volgen. In plaats daarvan kun je het beste binnen blijven en je verstoppen. Wachtend tot iemand anders je toestemming geeft voor wanneer je naar buiten kunt gaan, je familie bezoeken, of sporten.

Leef in angst

corona angst
Het is pas mogelijk om gehoorzaam te zijn als je elke keer constant bang bent. Dus let goed op nieuwsartikelen of krantenkoppen die bedoeld zijn om je bang te maken. Woorden als “Covid-19 gevallen” en/of koppen die je constant eraan herinneren hoeveel mensen er zouden kunnen sterven in plaats van hoeveel er gestorven zijn, dragen hun steentje goed bij.

Geloof erin dat censuur je beschermt

In plaats van te weten dat je een intelligent persoon bent die voor zichzelf kan denken, moet je begrijpen dat leiders als Mark Zuckerberg (CEO Facebook) en Jack Dorsey (CEO Twitter) nodig hebt om je te vertellen wat waar is. Bovendien is het beter om al het andere voor je te laten verbergen, en je te beschermen tegen eigen gedachten.

Het is niet neerbuigend. Nee, het is bescherming. Geloof in alles wat de media je vertellen. Terwijl je toekijkt hoe je constant gevoerd wordt met propaganda, moet je geloven dat wat ze je voeren, waar is. Omdat het in het Nederlands is. Niet in het Chinees, dus je kunt erop vertrouwen.

Behandel veiligheid als je enige levensdoel

In plaats van dapper te zijn, moet je ontkennen dat dood deel uitmaakt van de realiteit. Dit terwijl je intussen geniet van je gepassioneerde zoektocht naar veiligheid. Maar weet dat je uiteindelijk wel weer uit de kist van je comfortzone moet komen als er geen dood meer bestaat in de wereld. Dan is het weer veilig.

Besteed je waarheid uit aan een ander

nos virus

Je moet je eigen perspectief niet vertrouwen. Het wordt niet door iemand anders gevormd dan jou. Het is dus waarschijnlijk gewoon verkeerde informatie. Als je bijvoorbeeld ziet dat het totale sterftecijfer van dit jaar tijdens de extreem dodelijke pandemie een beetje lager is dan het totale dodental van 2018. Blijf de onbetrouwbare mensen vertrouwen die je vertellen dat het dodelijker is dan de daadwerkelijke cijfers op de website van het RIVM laten zien.

Extra tips om gehoorzaam te blijven

Met je gezondheid en welzijn is het goed om blindelings te vertrouwen op computerprogrammeurs die schuldig zijn bevonden in federale antitrustzaken. Twijfel ook nooit aan corrupte autoriteiten.

Als je bijvoorbeeld Ferd Grapperhaus op zijn bruiloft hebt gezien, weet dan dat hij niet wilde dat je erachter zou komen. Het telt dus niet. Maar blijf wel vooral doen wat hij zegt dat je moet doen, ook al is het duidelijk dat hij het niet nodig vindt om te doen wat hij je verteld dat je moet doen.

Denk niet voor jezelf

Als mensen om je heen bang zijn, verraad jezelf en wees bang zoals iedereen. In plaats van een leider te zijn, zal je het gevoel hebben dat je erbij hoort door een schaap te zijn. En schapen zijn een van de meest inspirerende gehoorzame dieren die er zijn.

En terwijl je je vrijheden verstikt met de vreugde van gehoorzaamheid, hoef je je ook niet meer af te vragen hoe het in Noord-Korea zou zijn. Omdat je er al naar leeft. Geniet van de gehoorzaamheid.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.