De wereld is niet zoals die hoort te zijn!

De wereld is niet meer zoals die hoort te zijn. Alle waarheden zijn omgezet in leugens. Feiten tellen niet meer.  Emotie spreekt. Normen en waarden zijn verloren gegaan. Het is een lastige tijd voor velen. Vooral als je weet hoe groot de illusie uitgestrekt is en dat je erachter bent dat het aan de waarneming van je vrienden of familie is ontsnapt. Je hebt het geprobeerd, keer op keer, dat zaadje te planten, maar het lijkt niet te werken.

Families in strijd met elkaar, je beste maatje waar je al jaren bevriend mee bent ben je kwijt geraakt. Communiceren is niet meer mogelijk. Als je het onderwerp naar voren haalt dan, willen ze het er niet over hebben. Het onderwerp waar ik over spreek is corona. Maar voor ons is het allang niet meer ‘corona’. Wij weten dat het gaat om pure macht. Degenen die de bevolking wilt onderdrukken hebben zoveel geld dat macht het enige is waar ze op uit zijn. Maar waarom is het dan wereldwijd gaande vragen ze je? Ja, het gaat om een wereldorde, dat vanuit Israël uitgevoerd moet worden.

Wij, degenen die weten hoe het zit, worden als krankzinnigen beschouwd. Woordjes als ‘complotdenker’ zijn in de hersenpan van een mestkever geplant. Want een hersenpan van een mestkever hebben ze. Wanneer wij proberen dat zaadje te planten dan gaat dat lastig omdat de bemesting wordt opgevreten door die mestkevers. Planten zullen daardoor niet meer groeien of bloeien.

Ontwikkelen is er niet meer bij. Nieuwe generaties zullen hevige trauma’s hebben opgelopen en volledig antisociaal zijn. Tegelijkertijd doen degenen die de macht over de wereld willen krijgen alsof ze niet bij elkaar horen. Dit is hoe ze het gordijn omhoog weten te houden. De illusie wordt niet onthuld. Stap voor stap willen ze het bereiken zodat er geen argwaan wordt gewekt.

Tegelijkertijd zijn veel mensen afhankelijk gemaakt van materialisme. Door het materialisme zullen zij geen contact maken met hun innerlijke zelf. Dat licht dat je in jezelf kunt krijgen door de waarheid te kennen is er niet meer bij. Hoe meer in de leugens zijn gaan geloven, hoe meer angst het de wereld in heeft gebracht. Het is de angst waaraan zij zich voeden. Die angst wordt als wapen tegen ons ingezet.

Je brein is van hun geworden. Ja, het klinkt minder leuk als je denkt. Het is een stille oorlog waardoor je niets door hebt. Wanneer zij je vertellen wat je moet doen, dan voer je dat uit. Weiger je dit uit te voeren, dan verzinnen ze een nieuw plan om ervoor te zorgen dat je denkwijze veranderd en je het wel uitvoert. Alle regeringen, instanties, corporaties hebben ze onder controle. Niet alleen dat, maar ze zullen beide kanten bezitten.

Ze vertellen je wat en hoe je moet denken. Alle aspecten van je leven worden beheerst en je hebt er niets tegen in te brengen. De reden? Je bent in een diepe slaap terechtgekomen. Je zou het een hypnose kunnen noemen. Heen en weer worden ze gesleurd, tegenstrijdigheden erin gegooid, en dat zullen ze iedere keer herhalen. Dit herhalingsproces heeft geleid tot een hersenspoeling.

De echte waarheid blijft voor hun verborgen door de beelden en geluiden die ze gebruiken om je te misleiden. Alle tools die ze bezitten worden ingezet om dit te kunnen bereiken. Door de misleiding zullen zij hun naasten haten. Op het moment dat je wilt verenigen dan word je beschuldigd van misdaden. De media is in hun bezit en daarmee scheppen ze zelf een beeld over hoe de wereld is en hoort te zijn.

De informatiestroom van de media wordt altijd in hun eigen voordeel gepubliceerd en als iemand tegengeluid heeft, zullen ze deze als insecten proberen te verpletteren. De waarheid blijft verborgen omdat ze niet in het diepe duiken. Ik zie het zo, ga te diep, en je komt achter de waarheid. Radicaliseren is in deze tijd nodig om tot een goede inzicht te komen van de werkelijkheid.

De illusie doet ze denken alsof ze vrij zijn. Ze zijn al blij met een terrasje dat open gaat of ze staan urenlang in grote rijen bij de Action/IKEA om iets te kunnen kopen. Een stille oorlog. Een psychologische oorlogsvoering die de perceptie van een groot deel van het volk heeft verandert. Een paradigmaverschuiving waardoor de kloof nog groter wordt. De verdeel en heers tactieken hebben ertoe geleid dat wij de waarheid haast niet meer kunnen bijbrengen.

Helaas weten ze niet dat ze in zelfbedrog leven. De realiteit is zo gecreëerd dat het doel straks bereikt is en er een nieuwe tijdperk van overheersing zal aanbreken. Hun geest is verbonden aan specifieke overtuigingen die zij degenen die anderen willen onderdrukken zelf hebben opgericht sinds onheuglijke tijden. Wanneer de mensen die nu de leugen leven erachter komen dan zal er grote chaos ontstaan. Dat is dan ook de reden dat ze het nooit mogen weten.

Genoeg is genoeg. Het is niet moeilijk. Het is juist heel eenvoudig. Opstaan is hetgeen dat nodig is. Wanneer er actie ondernomen wordt dan zullen ze erachter komen dat ze te verslaan zijn. Door samen te komen zal de sluier vallen. Wanneer hun acties worden onthuld en ze opgejaagd worden, zullen de leugens omgezet zijn in waarheid. Zie het als de complottheorieën die allemaal feiten zijn geworden.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.