5 verbazingwekkende COVID-19 onderzoeken die de Mainstream Media niet zal rapporteren.

Vind op deze pagina vijf verbazingwekkende COVID-19-onderzoeken die de reguliere media weigeren aan jouw te rapporteren.

Coronavirus onderzoeken die je niet zomaar op de MSM tegenkomt op één pagina samengesteld.

Volgens een nieuwe studie over de COVID-19 PCR-tests, gepubliceerd in de Oxford University Press (lees meer hier), met 25 amplificatiecycli, zijn 70 procent van de positieve COVID-19 PCR-tests, geen echte gevallen omdat het virus bij die amplificatiedrempel niet levend is. Het virus dat bij die amplificatiedrempel wordt gedetecteerd, is dood.

Volgens dit onderzoek is 97 procent van de positieven met 35 amplificatiecycli, niet-klinisch, omdat het virus dood is, en dit is enorm belangrijk omdat bijvoorbeeld in de Verenigde Staten 40 amplificatiecycli wordt uitgevoerd op de COVID-19 PCR-tests, wat 32 keer de amplificatie van 35 cycli is.

Dat was studie nummer één.

En ik denk dat de betekenis van die gegevens over de COVID-19 besmettingen voor zichzelf spreekt.

Dit geldt overigens in de meeste van de landen over de hele wereld die gebruikmaakt van deze zogeheten PCR-tests.

Als het virus niet levend is, dan is het duidelijk niet erg besmettelijk. Dit staat haaks op de 14 dagen quarantaine die in het begin van dit jaar werd opgedrongen. Uiteindelijk werd dat bijgesteld naar 10 dagen in quarantaine.

Studie nummer twee, een nieuwe review van 79 studies, bestaande uit 5.340 individuen , en ik citeer: "Geen enkele studie detecteerde een levend SARS-CoV-2 virus na negen dagen ziekte", eindcitaat.

Als het virus niet levend is, is het duidelijk niet besmettelijk.

Dit is natuurlijk in tegenspraak met het mandaat van veertien dagen in quarantaine dat ons was opgelegd door politici en volksgezondheidsfunctionarissen. Uiteindelijk is deze voorzorgsmaatregel bijgesteld naar 10 dagen thuisblijven. Zie hier.

Onderzoek nummer drie. Dit is een nieuwe studie van de CDC, gepubliceerd in de "Journal of Clinical Infectious Disease" (lees meer hier), deze meldt dat twee procent van de bloeddonoren aan de westkust (Amerika) in december 2019 antilichamen tegen COVID-19 had.

Met andere woorden, voordat China de wereld op de hoogte had gesteld van het virus, én meer dan een maand voordat het eerste geval van COVID-19 in de Verenigde Staten werd geïdentificeerd, verspreidde het virus zich al buiten ieders medeweten om. Geen ziekenhuisoverloop, geen gekke oversterfte. Ze merkten het niet eens.

Het Algemeen Dagblad had een interessant artikel over het eerste coronavirus geval (15 februari 2020) in Nederland: Lees die hier. De eerste Nederlandse patiënt was een man uit het Brabantse Loon op Zand. Deze kreeg op 27 februari te horen dat het coronavirus bij hem werd vastgesteld.

Onderzoek nummer vier, een nieuwe voorstudie van onderzoekers uit Noorwegen en Zweden, onder leiding van Dr.Frederik Juul van de Clinical Effectiveness Research-groep van het Universitair Ziekenhuis van Oslo in de Universiteit van Oslo.

Dit onderzoek wees uit dat het sterftecijfer door alle oorzaken van Noorwegen (dat een strikte lockdown geïmplementeerd had tijdens de fase van COVID-19), vergeleken met sterfte door alle oorzaken in Zweden (dat weigerde lockdowns te implementeren tijdens de piek van COVID-19), grotendeels ongewijzigd bleef in vergelijking met de gegevens van de voorgaande vier jaar in beide landen.

De onderzoekers ontdekten, en ik citeer: “Onze studie toont aan dat, hoewel het aan COVID-19 gerelateerde sterftecijfer tijdens de epidemie bijna 15 keer hoger was in Zweden dan in Noorwegen, het sterftecijfer door alle oorzaken niet hoger was in Zweden, vergeleken met drie van de vier opeenvolgende jaren”, einde citaat.

Heeft dit iets te betekenen voor lockdowns? Ik laat het je zelf beslissen.

Studie nummer vijf, een nieuwe studie die deze maand werd gepubliceerd in de 'International Journal of Antimicrobial Agents', vindt 84 procent minder ziekenhuisopnames voor patiënten die worden behandeld met hydroxychloroquine, zink en azitromycine.

Dit is wat ze zeggen, en ik citeer: "Een lage dosis hydroxychloroquine, gecombineerd met zink en azitromycine, was een effectieve therapeutische benadering tegen COVID-19", eindcitaat.

De studie was gebaseerd op 141 patiënten met de diagnose COVID-19 die hydroxychloroquine, zink en het antibioticum kregen, vergeleken met een controlegroep van 377 COVID-19-patiënten die de cocktail van medicijnen niet kregen.

De studie concludeerde, en ik citeer: "De kans op ziekenhuisopname van behandelde patiënten was 84 procent kleiner dan bij onbehandelde patiënten", eindcitaat.

Je vraagt ​​je af hoeveel levens hadden kunnen worden gered als de reguliere media en linkse Elite die drugscombinatie niet hadden gedemoniseerd, alleen maar omdat president Trump zei dat het werkt, en ze allemaal president Trump haten (grapje).

Rob Elens (huisarts te Meijel) had er ook wat over te zeggen. Hij was de eerste huisarts die het medicijn meegaf aan patiënten en ze ermee wist te genezen. Zie zijn website hier: Zelfzorg Covid 19.

Aangezien volksgezondheidsfunctionarissen en politici en de reguliere media weigeren jouw hiervan op de hoogte te stellen, zal ik dat doen.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.