Wordt het coronavaccin gebruikt om verdeeldheid te creëren?

Stel jezelf eens de vraag waarom je een coronavaccin neemt. Werkt het tegen Covid-19 en/of andere mutaties van het virus? Nee. Er wordt al duidelijk aangegeven dat je uiteindelijk niet immuun bent voor Covid-19.

Inhoud van pagina

Wat is dan een reden waarom je een vaccin neemt? Nou, heel simpel: omdat anderen hem nemen. Op het moment dat je geen vaccin neemt, en anderen hem wel, dan creëert dat verdeeldheid.

Ik denk graag out-of-the-box, en wil het dus niet hebben over of het vaccin daadwerkelijk tegen het virus zelf zou werken. Verder ben ik ook niet tegen vaccins. Het maakt mij vrij weinig of je er één neemt. Maar om welke reden ga je er één nemen? Dat is de vraag die je jezelf moet gaan stellen.

Als er al duidelijk van tevoren aangegeven wordt dat het niet gaat helpen tegen het Coronavirus, ongeacht of je een vaccin neemt of niet - neem je hem dan? Is het eigenlijk wel de echte reden waarom ze een vaccin geproduceerd hebben in zo’n korte tijd?

Moet dit vaccin veel doden voorkomen? En dat voor een virus dat in feite heel niet zo dodelijk is als van tevoren aangegeven werd? Moeten we dan altijd van het ergste uit gaan? En daarop ook de maatregelen baseren? Nu wij meer weten, is dit allemaal nog nodig?

Dus nogmaals de vraag. Wordt het vaccin gebruikt om verdeeldheid te creëren? Of gaat het vaccin echt helpen tegen Corona? Zie hieronder een stukje uit de Trouw. Het gaat erover dat het kabinet goed moet uitkijken met het belonen of bestraffen van mensen die wel of geen vaccinatie nemen.

Sylvain Ephimenco in zijn column voor Trouw:

“Als ik een stevig advies aan de regering mag geven, is het om uiterst voorzichtig te zijn met maatregelen die voor- en tegenstanders van het vaccin kunnen belonen of bestraffen. Deze samenleving is uiterst verdeeld over de kwestie omdat de groep van spijtoptanten en antivaxxers groeiende is – en, bij iedere suggestie hem mogelijk dwang op te leggen, razend. Een post-corona­samenleving met twee snelheden waar niet-ingeënten geen toegang tot horeca, evenementen of theater zouden krijgen, is vragen om een sanitaire oorlog intra muros”

Mocht je op zoek zijn naar verdeeldheid, dan is 2020 het jaar waar je naar op zoek was. Steeds meer dingen worden in de maatschappij gebracht om een soort van verdeeldheid onder de bevolking te creëren.

Het is de media die zich tegen ons heeft gekeerd. Een bedrijf vanuit Brussel, met zo’n 96% van de Nederlandse media in handen, is hier bewust mee bezig.

Wanneer het vaccin wordt ingebracht bij een deel van de bevolking, dan zullen degenen die dat hebben genomen uiteindelijk neerkijken op degenen die geen vaccin hebben genomen. Bovendien gaan er beperkingen komen, of in ieder geval indirect.

Als voorbeeld: een bedrijf kan straks zelf bepalen of iemand gevaccineerd of niet moet zijn om aangenomen te worden.

Nog een voorbeeld: vrienden of familie doen de deur niet meer open voor je omdat je geen vaccinatie hebt genomen.

Extra bonus voorbeeld: als bedrijf krijg je geen werk meer van gemeenschappen die onderdeel uitmaken van de overheid.

Dus als het zover is, kom je als bedrijf niet meer aan de bak bij mensen die gevaccineerd zijn. En daar zit de verdeeldheid al. Andere bedrijven worden wel opgebeld, en jij niet. Je wordt gezien als zondebok. Je bent fout bezig.

Je hebt het vaccin niet genomen (voor iets dat een pandemie zou moeten zijn) voor covid-19, een virus dat uiteindelijk niet een heel hoog mortaliteitscijfer bleek te hebben. En hoeveel verder wordt dat cijfer nog afgeschaald? Draait het allemaal nog om Corona?

Draait het niet om de verdeeldheid die gecreëerd wordt met alle berichtgevingen die vandaag de dag om je oren heen vliegen over het vaccin, corona, en meer?

In Nederland hebben we straks twee groepen: de gevaccineerde en de niet-gevaccineerde mensen. En als je dat nu nog niet inziet, dan heb je oogkleppen voor. Dus of je het vaccin wel of niet neemt, de verdeeldheid zal voor enorme problemen zorgen en veel faillissementen betekenen voor bedrijven.

Werknemers die niet meer aan de slag kunnen, tenzij ze het vaccin nemen. Niet meer kunnen vliegen of naar een leuk evenement, het zijn maar wat kleine dingetjes. Het doet me een beetje denken aan die toiletten waarop dan een bordje hing waar aangegeven werd of het voor witte of zwarte mensen toegestaan is om er gebruik van te maken.

Eindconclusie

Ik denk dat dat vaccin niet eens bewust erin is gebracht om het virus tegen te gaan. Maar om de mens tegen elkaar op te zetten. We moeten op dat volgende vaccin letten die voor de mutatie geproduceerd wordt, die zal ook nog wel komen. Daardoor kunnen ze extra beperkingen erin brengen en hebben ze direct een hele groep achter zich staan.

Degenen die gevaccineerd zijn dus. Dat wordt een groot probleem. Vanaf dat moment zal het kabinet veel meer macht naar zich toe trekken met extra maatregelen die ze erin gaan brengen. Puur om de mensen die niet gevaccineerd zijn, alsnog zover te krijgen.

Nu kijken mensen je al raar aan als je geen mondkapje draagt. Doe het eens als ze een vaccin hebben genomen. Risico's hebben genomen om anderen te beschermen. Dan verwachten ze het des te meer van jou.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.