Buurthuizen moeten open tijdens pandemie

Deze pandemie is helemaal geen pandemie, en buurthuizen en andere plekken voor opvang van eenzame mensen zijn hard nodig.

De maatregelen maken meer kapot dan ons lief is, het middel is erger dan de kwaal. De PCR test is geen diagnose middel, en daarom niet betrouwbaar. Waar zijn we nu mee bezig?

De cijfers van ziekte en besmetting worden ermee opgeblazen, en de definitie van pandemie is vlak voor de uitbraak van corona nog eventjes snel aangepast door de WHO.

Want in feite hebben we hier te maken met een griep epidemie. Dat was in het begin niet zo, er is wel degelijk manipulatie in het spel, maar dat wordt door de media verborgen gehouden en gecensureerd, en vind je alleen als je er zelf naar op zoek gaat.

Deze hele globale machtsgreep stinkt aan alle kanten en het wordt tijd dat mensen buiten hun comfortzone gaan treden en het gaan onderzoeken en zien voor wat het is. De isolatie die nu overal gepropageerd wordt is schadelijk en niet nodig. Dus het is alleen maar heel erg oké dat er buurthuizen open zijn voor mensen die dat nodig hebben. Onze angst voor de dood wordt onevenredig groot gemaakt, dat is NIET nodig.

Een overheid zou ons moeten steunen om vertrouwen te hebben, én behouden, in onze gezondheid en in ons zelfhelend vermogen, en zou dat moeten stimuleren. Deze overheid is al jarenlang uit op winst en heeft onze gezondheidszorg uitgehold, de gezondheid van mensen staat voor hen niet op het eerste plan.

Dit kun je zien aan de wijze waarop preventieve gezondheidszorg een ondergeschoven kindje is in de pakketten van de zorgverzekeraars en in de wijze waarop preventieve gezondheidszorg steeds minder wordt vergoed en steeds meer aan banden wordt gelegd.

Kijk naar hun daden en eenzijdige tunnelvisie en laat je niet leiden door de mooipraterij. Er zijn teveel belangen in het spel, leer daar doorheen kijken! Volg je hart en de liefde en compassie voor je medemens, niet vanuit angst maar vanuit vertrouwen. Dát is wat telt.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.