Andrew Tate of MrBeast: wie is rijker?


Andrew Tate is in een zeer korte tijd een begrip geworden in de streaminggemeenschap Twitch vanwege zijn controversiële mening. Tot niemands verbazing hebben kijkers zijn houding beschreven als hypermannelijk. Een gemeenschappelijk aspect tussen Tate en MrBeast is echter geld.

Hoewel het duo op twee verschillende spectrums werkt, lijdt het geen twijfel dat beide internetpersoonlijkheden in de loop der jaren miljoenen hebben verdiend. Omdat Andrew Tate een redelijk succesvolle kickbokser en ondernemer is, is geld nooit een probleem geweest.

Evenzo heeft MrBeast met succes sponsorovereenkomsten gesloten waardoor hij miljoenen dollars kon investeren in zijn video's en filantropische acties. Deze functie zal in hun leven kijken en bepalen wie het grotere vermogen heeft.

Nettowaarde Andrew Tate: is de kickbokser rijker dan MrBeast?

Het is goed gedocumenteerd dat Andrew Tate een vrijgevochten persoon is met een voorliefde voor luxe auto's en extravagantie. Hij heeft er geen geheim van gemaakt dat zijn primaire bron van inkomsten meestal divers is. Als voormalig professioneel atleet heeft hij in de loop der jaren een aardige cent verdiend.

De 35-jarige is er ook in geslaagd een aantal casino's te openen in Boekarest, Roemenië, naast het hebben van een Only Fans-bureau dat hij samen met zijn broer, Tristan Tate, bezit. Hij verkoopt ook een online cursus genaamd Hustlers University, die probeert mensen te leren snel geld te verdienen.

In een recente podcast met Adin Ross onthulde Andrew Tate dat zijn vermogen torenhoog is. Hij beweerde: "Ik was lange tijd blut. Ik verdiende mijn eerste miljoen toen ik zeg 27 was en toen had ik 100 miljoen tegen de tijd dat ik 31 / 32 was en toen werd ik vrij recent een biljonair."

Gezien het feit dat de rijkste man ter wereld, volgens Forbes, Elon Musk is met 250 miljard dollar, zou Andrew Tate's bewering dat hij een biljonair was misschien vergezocht zijn. Volgens Essential Sports wordt het vermogen van de 35-jarige geschat op ongeveer € 30 miljoen, een paar minder dan zijn oorspronkelijke bewering.

Ter vergelijking heeft MrBeast, die vaak wordt beschouwd als de rijkste individuele maker ter wereld, was volgens Forbes in 2021 ongeveer € 54 miljoen waard. MrBeast heeft meerdere keren verklaard dat hij 's werelds rijkste man, Elon Musk, en zijn zakelijk inzicht bewondert. Verder runt de YouTuber verschillende ondernemingen zoals MrBeast Burger.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.